All Stars

Antal tilmeldte: 0/40 Alder: Alle aldre Pris: 0,00 DKK
30/08/2022 - 14/03/2023 Jernløse hallen Tirsdag 20:15-21:30
Beskrivelse

For dig på 16 år og op

Jernløse Gymnastikforening har et godt tilbud til dig over 16 år, som har lyst til spring/rytme og masser af hygge. Om du er helt ny eller er rutineret gymnast -, om du har holdt pause nogle år eller bare godt kunne tænke dig, at være med på et hold hvor fællesskabet er i fokus, så er du mere end velkommen.

 Her er plads til alle! 

Der vil til hver træning være instruktører til stede, som står for den overordnede træningsstruktur, men idéen med holdet er også, at I kommer til at byde ind med lidt forskelligt. Det kan f.eks. være lidt modtagning, en opvarmning, en rytme- eller springsekvens eller noget helt fjerde. Det bliver altså et hold, hvor vi er fælles om opgaverne. Til gengæld er rammerne friere, og der er mulighed for at arbejde med lige netop det man synes er sjovt. 

Opvisning taler vi om hvis der er stemning for det, men som udgangspunkt skal vi bare hygge os og lave noget fed gymnastik. 

Da det er et helt nyt tilbud vi gerne vil starte op, vil det være gratis at gå på holdet her i første sæson.  Vi glæder os meget til at se jer! 

 

Hilsen 

Brian og Mathias

 

Kontaktinformation

Instruktører 

Brian Willumsen tlf.: 23 95 66 22

Mathias Larsen tlf.: 23 60 67 89

Kontaktperson fra bestyrelsen

Laura Korndal tlf.: 50 46 41 51

Pris: 0,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører